Ruokalista 21.–22.11.2020
-
Saaristolaispöytä brunssina tai pääruokana
Sinappisilakkaa, mustaherukkasilliä, jääkellarinlohta, Gubbröra (sillikaviaari), kananmunat "Mimosa", savukalamoussea, selleriremouladea, aiolia, Skagenröra (katkaravuista), mummonkurkut, vihersalaattia & sitruunavinaigretteä, Mustan Pekan silakkaa, keitettyä perunaa, saaristolaisleipää & suolattua voita, suppilovahverokeitto
€28,00
AlkuRUOKIA
-
Saaristolaispöytä (alkuruokana)
€15,00
-
Purjeen etanat
Etanoita, aurajuustoa & valkosipulivoita, patonkia
€9,20 -
"Kuuluisa" Toast Skagen
Katkarapuleipä talon tapaan
€9,80
Pääruuaksi
-
Kulhollinen sinisimpukoita merimiehen tapaan
Simpukoita, aiolia, ranskalaisia, vaaleaa leipää
€18,00 -
Selkämeren siikaa
Siikaa, voi-valkoviinikastike, juurekset, peruna
€24,50 -
Sienirisotto
Risotto metsän antimista: tatti, kantarelli, suppilovahveromascarpone
€18,00 -
Steak & Fries
Valkosipulivoissa paistettua häränpihviä, bearnaisekastiketta ja ranskalaisia
€29,00 -
Purjeen ja Hansin burgeri
Burger 160 gr. pihvillä, pekonilla ja munalla
€17,00
Jälkiruokia
-
BarPurjeen rosmariinimaustettu Créme Brulée
€9,00
-
Appelsiiniletut
lisäksi suklaakastiketta, vaniljajäätelöä, tuoreita mansikoita
€9,00