Tarina

BarPurjeen

Tarina

BARPURJEEN TARINA

YLEISINFOA PALVELUISTA

 

Lähtiskö merta edemmäs kalaan?

Satakuntalaisten teiniplikkojen polut kulkivat kotoa maailmalle erillään:

Päivi Napolin ja Eurajoen kautta isolle kirkolle Helsinkiin ja sieltä Pirkanmaan Tampereelle ravintola-alan tehtävissä, monessa mukana ollen. Näsijärvi veti puoleensa ja yrittäjyys Cafe Logo:ssa sai alkunsa Tarjanne-laivan höyryissä, Mustalahden sataman kautta “Nässyn” pohjoispäähän Virroille kesäravintolayrittäjäksi. Virtain vierasvenesatama ja sen ravintola kehittyivät loistokkaasti Päivin luotsaamana kymmenen vuoden kuluessa.

Kristiina pyörähti Lontoon ja Rooman kautta Turkuun ja sieltä perheineen kotikonnulle Satakuntaan. Hotelli-ja majoitusalan esimiestehtävät vaihtuivat yrittäjyyteen 2006. Omaa ravintolaa pyöritettiin Kankaanpäässä ansiokkaasti reilut 8 vuotta.

Työhömme on aina kuulunut asiakaspalvelu sekä elämysten tuottaminen ruoan, juomien ja hyvän fiiliksen merkeissä. Esimies- ja markkinointitehtäviä väheksymättä yli 30-vuoden kokemuksella.

Aikuisiällä plikkojen polut alkoivat taas yhtyä ja kesä 2015 oli startti yhteiselle työuralle Päivin kesäravintolassa Virtain laivarannassa. Ajatuksissa alkoi pyöriä yhteinen yritys uuden merkeissä ; “kaislabaari” meren rannalla lämpimässä! Alkuvuodesta 2018 katsastimme vaihtoehtoja Espanjan aurinkorannoilla…mutta mitäpäs sitä merta edemmäs kalaan…

Uusi yhteinen kohde heittäytyikin eteemme Luvialta, Laitakarin satamasta upeassa Pohjanmeren maisemassa, hiljaisen saariston kupeessa, vain pienen ajomatkan päässä vilkkaalta 8-tieltä.

Uusi BarPurje avasi ovensa meren ja maantien matkaajille juhannusviikolla 2018.Purjeet auki kohti uutta kehitystä ja uusia tuulia käy nyt siskosten tie Satakunnassa. Paljon on koettu ja nähty, tästä tehdään tähti. Tervetuloa kanssamme Purjeeseen!

Ravintola. Sykähdyttävän kauniissa merimaisemassa teemme makunautintoja juuri sinulle valmistettuna!

Kahvilasta löydät pikkusuolaista ja makeaa kiireenkin keskellä. Lisänä jäätelöt ja itse valmistetut jälkiruoat.

Kylmää olutta, viiniä ja terävämpääkin aina saatavilla – iloisen palvelun kera.

Sopimuksesta toteutamme eri elämäntilanteisiin osuvat juhlat; ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tuu tutustumaan ja nautiskelemaan Laitakarin BarPurjeeseen!

Vierasvenesatama palvelee veneilijöitä koordinaateissa: 61°20,5’ P, 21°33,9’ I, sataman numero 1350, karttasarja: E, merikartta 805. Vieraspaikkoja on 20 ja sataman syvyys on 2 m.

Häät, muut juhlat ja yksityistilaisuudet. Barpurje-ravintolaa voit vuokrata myös yksityiskäyttöön, kysy lisää!

Rekrytointi. Oletko kiinnostunut töistä ravintolassamme? Etenkin kokeille on kysyntää. Ota yhteyttä!