Ravintola Luvian sykähdyttävän kauniissa merimaisemassa

Syömään

Ravintola BarPurjeessa loihdimme makunautintoja sykähdyttävän kauniissa merimaisemassa juuri sinulle!

Saaristoravintolana tarjoilemme toki herkullisia meren antimia mutta myös laatupihvejä, burgereita sekä keittoja. Jälkiruoaksi maistuu kakkupala, viilentävä sorbetti tai jokin muu herkku, jota kulloinkin tarjoilemme, unohtamatta kahviomme tuotteita.

Kaikki ruokamme on itse tehtyä ja suosimme niin paljon paikallisia tuotteita kuin mahdollista. Käytämme esimerkiksi lähialueiden perunoita ja kasviksia sekä paikallista, tuoretta kalaa. 

Keittolounas tiistaista perjantaihin klo 11-13

Purjeen arkilounaalla tarjoillaan päivittäin vaihtuvia keittoja, tuoreita leipiä ja jälkiruoaksi kahvia/teetä sekä laivakorppua. Lounaan hinta on 10 €/henkilö. 

Tutustu ruokalistaan sivun alaosassa.

Tutustu ruokalistaan

Terassille

Terassilla on mukava viivähtää ja nauttia virkistäviä juomia auringonpaisteessa, lempeän merituulen vilvoittaessa. 

Kattavalta viinilistaltamme löytyy lasillinen – tai vaikka pullollinen – jokaiseen makuun, muusta juomavalikoimasta ja cocktaileista puhumattakaan. Oluet, makeat juomat sekä saariston snapsit ja alkoholittomat juomat ovat parhaimmillaan merinäkymän äärellä nautittuina. Tarjoilemme sinulle myös rentouttavaa ja hyvää mieltä.

Tervetuloa nauttimaan kesästä kauneimmillaan!

Kahville

Kahvilastamme löydät pikkusuolaista ja makeaa. Kesäpäivän kruunaavat muun muassa Tampereen Jäätelötehtaan käsintehdyt herkkujäätelöt ja itse valmistetut jälkiruoat! 

Tule viettämään viipyilevää kahvitteluhetkeä purjehduksen, automatkan tai vaikkapa pyöräreissun lomassa: sijaitsemme aivan Laitakarin satamassa, ja meille on helppo saapua niin maa- kuin meriteitse. 

Syyskuun ruokalista vaihtelee

Tee pöytävaraus
Soita